Vill själv | Manella - nybliven mamma ♥♥♥

Manella – nybliven mamma ♥♥♥

Annons

Vill själv

Det är något speciellt när man ser sin lilla bebis växa upp. Att han inte är den som sover så mycket som han gjorde i början. Sen två månaders ålder har han börjat bli mer vaken, vara med mer och mer aktiv.

Idag vid gröten så tog han tag i skeden, precis som “jag vill själv” hihi. Så sött att se. Han gör likadant med flaskan. Det värmer mitt mammahjärta.

PicsArt_1391421955792

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx

stats