Måndag | Manella - nybliven mamma ♥♥♥

Manella – nybliven mamma ♥♥♥

Annons

Måndag

Goddag! Har varit en sådär natt. Lillkillen somnade omkring 01.30 och jag hade svårt att somna efter det. Sen var han uppe igen kring 06-tiden så det blev bara 4,5 timmes sömn. Sen skulle jag vila när sambon gick ut i vardagsrummet med lillkillen men vad sker då? Jo då plingar det på dörren. Det är de som ska göra vid badrummet. De ska sätta upp en tillfällig plastvägg hos oss. Nu ska de börja renoveringen av badrummet. Äntligen får vi ett badkar 😀 längtar så efter resultatet. Har fått nyckel nu om vi vill använda toaletterna och duschen utanför. De är rätt fina har jag hört och de gör vid de ofta och endast de med nyckel som kommer åt och det är inte många år gången hehe.

Nu hoppas jag på lite frukost. Allt blev stressigt när de kom så jag hann inte med det. Uppdaterar mer sen.

Kommentarer

Kommentera

Annons
stats