HJÄLP !!! | Manella - nybliven mamma ♥♥♥

Manella – nybliven mamma ♥♥♥

Annons

HJÄLP !!!

Imorgon är det en helt ny vecka, även den veckan de börjar renovera hemma hos oss! Jag behöver hjälp från er läsare och jag hoppas verkligen att någon vill hjälpa till, vare sig du känner mig eller en random person. All hjälp uppskattas. 

Jag vill få fart på bloggen (som jag en gång hade) och jag vill gärna ha synpunkter och åsikter på vad NI läsare vill läsa här hos mig. Det kan vara precis allt. Jag är SÅ öppen för förslag och tycker om när någon läsare berättar vad den vill läsa om. Så SNÄLLA var INTE rädda för att tala om vad ni kan tänkas vilja läsa om. Roligare om jag kan få ideer osv. Vill att ni ska kunna trivas med läsningen av min blogg. 

Så det är bara att slänga av en kommentar på vad ni vill läsa om så ordnar vi det. Eller kanske vill ni veta något om mig, ha frågestund eller vad som. Just say what and we fix it ;=) 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sessan1

  Hejsan Manella!
   
  Du skriver redan nu mycket saker om dig själv, familj och det som händer runt om kring dig. Det är kul att läsa om vad som händer hos er. Hoppas alla vet vilken underbar coch trevlig tjej du är och vilken fin och underbar familj du har.
   
  Kommer man att få se bilder och läsa om renoveringen av erat badrum i bloggen? FÖRE, UNDER och EFTER?
   
  Kramar Sandra

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx

stats